vrijdag 25 september 2009

131


In de buurt is een plek waar veel luchtballonnen opstijgen. We zien ze dan ook vaak van heel dichtbij. Deze kwam echt over me heen.

woensdag 23 september 2009

130


Als de andere gasten het bos in waren en de meesten van ons weer met beide benen op de grond stonden, konden we gaan relaxen en genieten.

129


We waren niet de enige gasten. Als we buiten bij de open haard gingen zitten, kwamen ze tevoorschijn om zich vervolgens vliegensvlug uit de voeten te maken, het bos in.

dinsdag 22 september 2009

128


Dit jaar hebben we onze vakantie in Nederland doorgebracht. We hebben een heerlijke huis gevonden en dit geeft een beetje weer hoe de sfeer in het huis was. Wij hebben genoten van al die luxe.

maandag 21 september 2009

127


En daar ging ie, voor de tweede keer. YES, hij is geslaagd voor zijn rijbewijs. 14-07

126


En al was ik hier even niet, mijn camera was wel bij me. 07-07
's Morgens begonnen de kids aan een fietstocht van zo'n 75km. Zonnetje scheen, maar halverwege veranderde het weer en kwam het met hele, hele grote bakken uit de lucht.

donderdag 17 september 2009

125


Na lange, lange tijd ben ik er weer.
En natuurlijk is er het een en ander gebeurd tijdens zo'n periode, niet om je zorgen over te maken, hoor. Inmiddels gaat langzaamaan alles weer een beetje z'n gang en ik wil ook graag weer doorgaan met het laten zien van foto's. En ik wil graag laten zien hoe het met de eieren verder ging. Helaas is er maar een vogeltje in leven gebleven, ondanks de goeie zorgen in de vakantie van een vriendin. En hier is ie dan, ongeveer 4 weken oud.